Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVSupruga Isidora Trifunović o hapšenju Sergeja Trifunovića: "Priveli su ga bez objašnjenja"

Supruga Isidora Trifunović o hapšenju Sergeja Trifunovića: “Priveli su ga bez objašnjenja”

Hapšenje glumca na granici

Isidora Trifunović, supruga poznatog glumca Sergeja Trifunovića, oglasila se na društvenim mrežama nakon njegovog hapšenja. Sergej je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo tokom noći, bez ikakvog obrazloženja.

Neprijatnosti prilikom hapšenja

U svojoj objavi, Isidora navodi kako je svjedočila velikim neprijatnostima od strane graničnih policijskih službenika. “Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden, a ja sam prisustvovala fizičkom nasrtaju službenika”, napisala je.

Pojava zabrane ulaska

Prema informacijama iz medija, kao što je “Slobodna Dalmacija”, Sergeju se stavlja na teret uvredljivo ponašanje na društvenim mrežama. Ovaj incident se dogodio nakon njegovog povratka iz Splita, gdje je imao problema s policijom i svojim psom u septembru prošle godine.

Trenutni status i briga supruge

Isidora je istakla da već više od devet sati nema nikakve informacije o lokaciji svog supruga ili razlozima njegovog privođenja. Ona je izrazila svoju zabrinutost i frustraciju zbog situacije.

Zabrana ulaska u Hrvatsku

Sergeju Trifunoviću runula je zabrana ulaska u Hrvatsku koja je istekao 8. septembra. Ovaj incident na granici dolazi kao iznenađenje za mnoge, s obzirom na to da se zabrana prema njemu nije aktivirala ponovo.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -