Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Karleuša o Razvodu: "Nekada je kasno za prijateljstvo"

Jelena Karleuša o Razvodu: “Nekada je kasno za prijateljstvo”

Jelena Karleuša potvrdila stavove o razvodu

Jelena Karleuša je otvorila dušu nakon potpisanog razvoda od Duška Tošića. Iako je Tošić izjavio da želi ostati prijatelj, Jelena je ostala čvrsta u svom stavu. U nedavnom intervjuu je poručila kako ne želi imati nikakav kontakt s bivšim suprugom.

Granica tolerancije u muško-ženskim odnosima

Pjevačica je naglasila da postoji granica tolerancije. “Nekada je kasno”, istakla je, govoreći o prijateljstvu nakon razvoda. Smatra da su žene te koje često guraju veze, ali sve ima svoj limit. Objasnila je kako brak gubi svoj smisao kada se ubije sve što ga je činilo posebnim.

Razvod kao emocionalni proces

Karleuša je uporedila razvod s smrću bliske osobe. “Očekuju da se osjećam izgubljeno, ali emocionalno, to se desilo ranije,” rekla je. Odbacila je pomisao da se razvod doživljava kao tragedija, smatrajući da je to više papirološki proces.

Samopouzdanje i ljubav prema sebi

Pjevačica je također istakla važnost samopouzdanja. “Žena mora vidjeti partnera u ogledalu,” rekla je. Ona vjeruje da samo ako volimo sebe, možemo pronaći pravu ljubav. Samopouzdanje je ključ za zadovoljavajuć odnos, prema njenim riječima.

Tošićeva izjava na Instagramu

Nakon Jeleninog odgovora, pratioci s nestrpljenjem očekuju Tošićevu reakciju. Njihov razvod postaje tema o kojoj se intensivno priča na domaćoj javnoj sceni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -