Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzEmili u Rimu: Lili Kolins najavila petu sezonu serije "Emily in Paris"

Emili u Rimu: Lili Kolins najavila petu sezonu serije “Emily in Paris”

Peta sezona “Emily in Paris”

Glumica Lili Kolins, poznata kao Emili Kuper, potvrdila je da serija “Emily in Paris” dobija petu sezonu. Ova vijest najavljena je tokom njenog gostovanja na emisiji Good Morning America. Kolins se raduje novim avanturama koje će njen lik doživjeti u Italiji.

Emilina nova romantična priča

U novoj sezoni, Emili će istraživati svoju vezu s novim dečkom Marselom, kojeg igra Eugenio Franceschini. Kolins je istakla da će ova veza donijeti novi balans između Emilinog poslovnog i privatnog života. “Želimo vidjeti Emili kako se smeška bez ograničenja, van svog režima odmora,” rekla je Kolins.

Gabrjiel i izazovi ljubavi

Emilin komšija, Gabrjiel, tumačen od strane Lukasa Brave, također će igrati važnu ulogu u petoj sezoni. On je shvatio da želi biti s Emili, ali će morati da se suoči sa posljedicama svoje prethodne odluke.

Tvorac serije o novim avanturama

Daren Star, tvorac serije, izrazio je uzbuđenje zbog povratka serije. “Radujemo se novim avanturama u Rimu i Parizu,” rekao je Star. Iako Emili boravi u Rimu, priča će se nastaviti razvijati i u Parizu.

Prijem četvrte sezone

Četvrta sezona “Emily in Paris” zabilježila je nevjerovatan uspjeh, postavši #1 na Netflixovoj listi. Prikupila je 19,9 miliona pregleda u samo četiri dana, pokazujući svjetsku popularnost serije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -