Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzIvana Knoll proslavila 32. rođendan uz spektakularni nastup i zvijezde

Ivana Knoll proslavila 32. rođendan uz spektakularni nastup i zvijezde

Rođendan u znaku poznatih lica

Hrvatska influenserica i DJ-ica, Ivana Knoll, prošlog je vikenda proslavila svoj 32. rođendan. Ovaj posebni dan proslavila je nastupom na festivalu Glücksgefühle u njemačkom gradu Hokenhajmu. Tijekom festivala, Ivana se družila s poznatim muzičarima, uključujući članove legendarne grupe Backstreet Boys.

Upoznala zvijezde iz Backstreet Boysa

Na svom Instagramu, Ivana je podijelila radost zbog upoznavanja sa Nikom Karterom i Ej Džejem Meklinom. U opisu fotografija napisala je: “Hvala što ste me primili.” Ove zanimljive susrete podijelila je s pratiteljima, koji su bili oduševljeni njenim avanturama.

Izazovni modni izbori

Iako se nedavno oporavila od povrede lisne kosti, Ivana je s lakoćom zaplesala na koncertu. Nosila je izazovnu crnu usku majicu koja je istaknula njene obline, uz modne crne “vruće” hlačice. Cijeli look je upotpunila visokim crnim čizmama i mrežastim najlonkama.

Posebna rođendanska poruka

Ivana je svoj rođendan obilježila i fotografijom iz djetinjstva. Na slici iz mladosti, napisala je: “Sretan rođendan ovoj šefici.” U toj emotivnoj poruci zahvalila je sama sebi na uspješnoj godini. Njenih pratitelja nije nedostajalo, pa su joj u komentarima uputili brojne čestitke i lijepe želje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -