Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPlejn Džejn na "Emmy" dodjeli: Drugačija vizija na crvenom tepihu

Plejn Džejn na “Emmy” dodjeli: Drugačija vizija na crvenom tepihu

Glamur i provokacija na “Emmy” nagradama

Sinoć su se u Los Anđelesu održale “Emmy” nagrade, a pažnja gledalaca bila je fokusirana na crveni tepih. Ove godine, brojne uspješne dame oduševile su svojim izborom elegantnih haljina. Ipak, jedna žena privukla je posebnu pažnju svojim nekonvencionalnim stilom.

Pojava Plejn Džejn

Plejn Džejn, poznata takmičarka iz emisije “Drag Race”, napravila je senzaciju na crvenom tepihu. Umjesto očekivanih glamuroznih haljina, odlučila je za nešto drugačije. Njezina crvena haljina sa tankim bretelama izazvala je podijeljene reakcije među publikom.

Kritike i pohvale

Haljina je dizajnirana tako da naglasi Plejnine široke kukove i velike grudi. Iako su mnogi primijetili da je haljina pomalo prenaglašena za događaj ovakvog kalibra, Plejn Džejn ostala je vjerna svom stilu. Visoke crne štikle dodatno su upotpunile njen izgled, ali su izazvale i komentar o udobnosti.

Zaključak

Plejn Džejn nije prvi put izazvala pažnju svojim izborom na crvenom tepihu. Njena hrabrost i drugačija vizija nastavit će privlačiti poglede. U svijetu mode, raznolikost i individualnost uvijek su dobrodošli.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -