Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPodrška Jelenu Karleuši i detalji o razvodu Elle Dvornik

Podrška Jelenu Karleuši i detalji o razvodu Elle Dvornik

Jelena Karleuša na meti podrške

Jutros je Jelena Karleuša objavila post koji je izazvao široku podršku pratitelja. Među njima se istaknula i Ella Dvornik, koja je podijelila svoje iskustvo vezano za razvod s Charlesom Pearceom.

Ella Dvornik otkriva svoje osjećaje

U svom komentaru, Ella je napisala: “Čestitam dao Bog da i ja doživim razvodu nekad jer sam u braku bila dvije godine, a u razvodu sam već tri.” Na taj način je naglasila učenost koju je stekla tokom svoje situacije.

Razvod Elle Dvornik

Povodom rastave s Charlesom, Ella je potvrdila glasine koje su se pojavile još 2022. godine. Upitno je bilo njihovo stanje, a konačno su podnijeli zahtjev za sporazumni razvod u aprilu 2023. godine.

Pravni spor oko imovine

Tokom razvodnog postupka, Charles Pearce tužio je Elle u oktobru prošle godine zbog vlasništva kuće u Istri. Općinski sud u Puli donio je presudu prema kojoj je Charles dobio pola kuće, ali i pola kredita.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

S druge strane, Jelena Karleuša je nedavno potpisala sporazumni razvod braka s Duškom Tošićem. Ona je istakla da će se zajednička imovina voditi na njihove kćerke, Atinu i Niku, a ona će biti njihov staratelj.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -