Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Karleuša i Duško Tošić: Drama razvodnog postupka potresa region

Jelena Karleuša i Duško Tošić: Drama razvodnog postupka potresa region

Podrška influenserke Elli Dvornik

Nakon što su u javnosti potvrđeni razvod pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića, reakcije stižu sa svih strana. Hrvatska influenserka Ella Dvornik, koja je poznata po otvorenim stavovima, pružila je podršku Karleuši. U svom komentaru ispod objave, Ella je izrazila određeno olakšanje zbog rastave, dodavši: “Da Bog da i ja doživim rastavu nekad…”

Nezaboravni trenuci braka

Jelena i Duško, koji su bili u braku od 2008. godine, zvanično su objavili razvod u julu 2022. godine. Tokom trajanja njihovog braka, par je doživio mnoge uspjehe, ali i izazove. Njihova veza bila je često u centru pažnje medija.

Izostanak Duška na potpisivanju

Osim podrške influenserke, posebnu pažnju privukla je i činjenica da se Duško Tošić nije pojavio na potpisivanju papira za razvod. Ovaj detalj uvećava misteriju njihove ljubavne priče, koja je postala predmet spekulacija.

Jelena i fanovi na društvenim mrežama

Kao što je uobičajeno, pjevačica je o svemu obavijestila svoje fanove putem društvenih mreža. Njeno otvoreno dijeljenje emocija pokazuje koliko joj je važna podrška publike tokom ovog teškog perioda.

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića izazvao je veliku pažnju u regiji. Njihova priča i dalje ostaje intrigantna tema među obožavateljima i medijima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -