Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzGlumica Ana Ižaković se osvrnula na život u Splitu i povratak u...

Glumica Ana Ižaković se osvrnula na život u Splitu i povratak u Beograd

Povratak u Beograd

Glumica Ana Ižaković, nekadašnja supruga profesionalnog ronoca Marka Ižakovića, koja ima dvojicu sinova, nedavno je otvorila svoj um o životu u Splitu. Nakon sedam godina braka, Ana se odlučila vratiti u Beograd, a sada dijeli svoja iskustva iz Splita.

Život u Splitu

Kako sama navodi, Split joj nije pružio očekivanu priliku za prilagodbu. “Splitu sam dala svojih sedam godina, a mogu reći da se nisam snažila onako kako sam očekivala,” izjavila je Ana. Smatra da je Split prelijep grad za posjetiti, ali dio života na primorju nije joj prijao.

Mentalitet ljudi iz Splita

Ana je također komentarisala mentalitet stanovnika Splita. Okvalificirala ga je kao “nepodnošljiv” i istaknula da se u tom gradu osjeća kao u malom mjestu. “Napravila sam veliki napor da se prilagodim, ali izazovi su bili brojne,” dodala je glumica.

Bez nostalgije za morem

Premda mnogi smatraju da je život uz more idealan, Ana je istaknula da joj je draže na planini. “U Beogradu sam pronašla svoj mir i povratak je značio povratak Ani kakvu sam bila prije,” rekla je. S obzirom na to, izgleda da se Ana sretno snašla u novom starom gradu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -