Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzKraljevska porodica pod pritiskom: Zdravstveno stanje princeze Kejt i kralja Čarlsa izaziva...

Kraljevska porodica pod pritiskom: Zdravstveno stanje princeze Kejt i kralja Čarlsa izaziva zabrinutost

Članovi kraljevske porodice u teškom stanju

Ove sedmice, fanovi kraljevske porodice su uzdahnuli s olakšanjem kada je Kensingtonska palača objavila video. U videu, princeza Kejt, princ Vilijam i njihova djeca najavili su da se Kejt vraća svojim dužnostima nakon hemoterapije.

Lažna nada ili stvarnost?

Ipak, čini se da je ova objava bila samo pokušaj da se umire javnost. Izvori bliski Palači tvrde da princeza nije u remisiji i da se ne može smatrati potpuno ozdravljenom.

Zabrinutost zbog kralja Čarlsa

Prema informacijama koje je objavio News Nation, kralj Čarls također se suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Izbori su otkrili da oboje članova porodice nisu u dobrom stanju i da ih čeka težak put.

Medijski naslovi i spekulacije

Svjetski mediji pišu o zabrinutosti da bi jednog od njih moglo zadesiti loše zdravlje. Postoje navodi o planovima u slučaju najgoreg scenarija. Kensingtonska palača se nije oglasila povodom ovih navoda, ostavljajući javnost neizvjesnom.

Čarls izbjegava stresne situacije

Također, poznato je da kralj Čarls više ne prima pozive koji mu uzrokuju stres, uključujući pozive princa Harija. Ova odluka dodatno produbljuje misteriju oko zdravstvenog stanja kraljevske porodice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -