Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzVictoria Beckham otkrila svoje omiljene dizajnerske brendove i anegdotu s Davidom

Victoria Beckham otkrila svoje omiljene dizajnerske brendove i anegdotu s Davidom

Victoria Beckham o svojoj ljubavi prema dizajnerskoj odjeći

Victoria Beckham, nekadašnja članica grupe Spice Girls, poznata je po svom jedinstvenom stilu i ljubavi prema dizajnerskoj odjeći. Nedavno je otkrila koji su njeni omiljeni brendovi. “Versace, Prada i Gucci su uvijek bili moj favorit”, izjavila je Victoria.

Uloga slavnih u modi

Ona također ističe važnost slavnih ličnosti u svijetu mode. “Šta su dobivali u to vrijeme? Pretpostavljam da su stvarno razumjeli moć slavnih. Talijani su to prihvatili”, dodala je Victoria. Njen stil ne prestaje fascinirati, a njezina posvećenost modu može se primijetiti na svakom koraku.

Prvi spoj s Davidom Beckhamom

Victoria se prisjetila i svog prvog spoja s nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom. Kako navodi, nakon nekoliko nogometnih utakmica, dogovorili su izlazak. “On se pitao ‘Ne znam šta da obučem, ona voli dizajnersku odjeću'”, rekla je. David je odlučio impresionirati Victoriu novim izdanjem za prvi spoj.

Davidov izbor

Naime, David je kupio cijeli Prada look samo kako bi ostavio dobar utisak. “Uspio je, ipak je to Prada”, kroz smijeh je zaključila Victoria. Ova priča dodatno osvjetljava njihovu posebnu vezu i Davidovu želju da impresionira svoju izabranicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -