Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometGattuso nagradio Hajdukovce s iPhone 16 nakon pobjede nad Dinamom

Gattuso nagradio Hajdukovce s iPhone 16 nakon pobjede nad Dinamom

Trener Hajduka iznenadio svoj tim

Trener Hajduka, Gennaro Gattuso, pokazao je da zna cijeniti uspjeh svog tima. U utakmici protiv Dinama, njegovi igrači su ostvarili značajnu pobjedu. Nakon meča, Gattuso je odlučio nagraditi svoj stručni štab i igrače. Naime, naručio je ukupno 30 mobitela iPhone 16, koji su svi zajedno koštali oko 40.000 eura.

Odluka koja iznenađuje navijače

Uobičajeno je da treneri motiviraju svoje igrače tokom priprema i treninga, no Gattuso je otišao korak dalje. Ovaj neobičan potez pokazuje njegovu posvećenost i bliskost s timom. Gattuso je svojim igračima podijelio mobitele kako bi proslavio njihov veliki uspjeh.

Pobjeda nad Dinamom i emocionalni moment

Pobjeda nad Dinamom, postignuta golom Marka Livaje, bila je ključna. Ovim trijumfom Hajduk je preuzeo vodstvo na tabeli s jednim bodom više od svojih rivala iz Zagreba. Gattuso i njegovi igrači emotivno su proslavili taj trenutak, što ih dodatno približava.

Ovakvi potezi, kao i posvećenost trenera, sigurno će dodatno motivirati Hajduk da nastavi nizati uspjehe. Gattuso se još jednom pokazao kao inspiracija za svoju ekipu, a svi s nestrpljenjem očekuju naredne utakmice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -