Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJovana Jeremić otkriva šokantne tvrdnje o koleginici i muzičaru

Jovana Jeremić otkriva šokantne tvrdnje o koleginici i muzičaru

Šokantne izjave voditeljice

Voditeljica Jovana Jeremić ponovno je gostovala u medijima, izazivajući veliku pažnju svojim izjavama. Ovaj put, iznijela je tvrdnje o jednoj poznatoj voditeljici koja, prema njenim riječima, ima dogovoreni brak sa muzičarom.

Kritika moralnih standarda u javnosti

Jeremićeva je istakla da u domaćim krugovima svi znaju za afere, ali se o njima rijetko govori. “Postoji jedna afera o kojoj svi znaju, ali svakome je važna njegova reputacija”, rekla je Jovana.

Provokativne informacije o poznatim ličnostima

U svojim izjavama, Jovana se osvrnula i na brak pjevača, naglašavajući kako su mnogi zapanjeni kada saznaju da su poznati muževi u paralelnim vezama. “Koliko parova znate koji su u porodici, a zapravo se kriju iza lažnih slika?”, upitala je Jeremićeva.

Osuda ddouble standarda

Ona je dalje naglasila da se njena koleginica svjesno pridržava dogovorenog braka, jer su njeni motivi povezani s finansijskom sigurnošću. “Prvo bi trebala počistiti svoje dvorište prije nego što dijeli moralne lekcije drugima”, upozorila je Jovana.

Jeremićeva je završila izjavu kazavši da može otkriti imena, ali to ne planira bez neposredne provokacije. “Branim se samo kad me neko dira”, zaključila je voditeljica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -