Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTom Cruise ostvario spektakularan performans na Olimpijadi u Los Angelesu 2028

Tom Cruise ostvario spektakularan performans na Olimpijadi u Los Angelesu 2028

Tom Cruise, poznati holivudski glumac, nedavno je izvršio nevjerovatan performans u Los Angelesu. Ovu informaciju potvrdio je Casey Wasserman, predsjednik Organizacijskog odbora Olimpijskih igara 2028. godine.

Snimanje i performans u Los Angelesu

Prema riječima Wassermana, Tom Cruise je završio snimanje filma ‘Mission: Impossible’ u Londonu samo 18 sati prije performansa. Odmah nakon snimanja, ukrcao se u avion i sletio u Los Angeles u 4 ujutro. Istog dana, snimio je scenu u kojoj ulazi u vojni avion.

Tomova posvećenost performansu

Wasserman je istakao da je glumac bio uključen u svaki korak pripreme ovog performansa. Organizatori su mu ponudili mogućnost da koristi kaskadera, ali je Cruise odlučio sve izvesti sam.

Skakanje s krova i olimpijska zastava

Performans je uključivao njegov skok s krova stadiona Stade de France. Tokom skoka, uzeo je olimpijsku zastavu od gradonačelnice Los Angelesa, Karen Bass, i gimnastičarke Simone Biles. Nakon ovog dramatičnog trenutka, Cruise se vozio ulicama Pariza prije nego što se ukrcao u avion u blizini Ajfelovog tornja.

Interes za ceremoniju zatvaranja

Dodajmo da glumac još nije govorio o svom nastupu, ali je TMZ prenio da je on prvi kontaktirao organizatore i izrazio želju za učešćem u ceremoniji zatvaranja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -