Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometUspjeh Igmana protiv Radnika: Pobjeda u Bijeljini

Uspjeh Igmana protiv Radnika: Pobjeda u Bijeljini

Izjednačena utakmica do posljednjih minuta

Utakmica između Igmana i Radnika završila je rezultatom 1:0. Prvo poluvrijeme nije donijelo golove, iako su obje ekipe imale šanse. Utakmica je bila vrlo izjednačena, s obe strane su se osjetila umješnost i borbenost.

Buturović poništava pogodak

Igman je u drugom poluvremenu postigao gol u 69. minuti. Međutim, potez Edisa Buturovića koji je postigao gol je poništen zbog ofsajda. Ovaj trenutak okrenuo je pažnju na potrebu za pravilnom pozicijom igrača prilikom udarca.

Pobjednički trenutak za Igman

U 82. minuti, Mirsad Ramić je sjajno uposlio Edisa Buturovića, koji je pogodio za vodstvo. Ovaj potez je bio ključan za pobjedu gostujuće ekipe. Radnik je pokušao uzvratiti do kraja, ali su svi pokušaji završavali bez uspjeha.

Osuda trenutaka pred završnicu utakmice

Radnik je imao šansu u 88. minuti kada je Amir Velić faulirao Joao Paula, ali je napadač bio u ofsajdu. U posljednjim trenucima, Bakir Nurković je postigao još jedan gol za Igman, ali je i taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Na kraju, utakmica je završila zadovoljstvom za Igman, dok Radnik ne može biti zadovoljan rezultatom, iako su imali šanse za izjednačenje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -