Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzKatarina Grujić priredila nezaboravnu proslavu rođendana svom suprugu Marku Gobeljiću

Katarina Grujić priredila nezaboravnu proslavu rođendana svom suprugu Marku Gobeljiću

Proslava rođendana za pamćenje

Supruga fudbalera Marka Gobeljića, poznata pjevačica Katarina Grujić, organizovala je spektakularnu proslavu povodom njegovog rođendana. Ova proslava je ostavila snažan utisak na sve prisutne, a fanovi su u iščekivanju čestitali Marku.

Ikonični par od 2020. godine

Katarina i Marko uživaju u harmoničnom odnosu od 2020. godine. Njihova ljubav je krunisana brakom 2022. godine, a 2021. su dobili ćerku Katju. Ovaj popularni par važi za jedan od omiljenih u javnosti, zahvaljujući svom stilu života i iskrenoj vezi.

Prekrasna iznenađenja

Na Markov rođendan, Katarina je organizovala mali party u njihovom stanu. Na proslavi su prisustvovali najbliži prijatelji, a u ponoć im je iznesena torta uz rođendanske pjesme i prskalice. Marko je bio oduševljen ovim iznenađenjem.

Osjećaji i poruke ljubavi

Nakon proslave, Katarina je objavila niz fotografija sa suprugom na društvenim mrežama, uz poruku: “Srećan rođendan tajo!” Marko je na to reagovao ostavljanjem srce emojija u komentaru. Njihovi fanovi ne prestaju sa čestitanjem ljubavnom paru.

Život poznatih ličnosti

Katarina često dijeli svoja iskustva kao žena fudbalera. U jednom intervjuu istakla je kako je život u javnosti pun izazova, ali da uživa u svakom trenutku. O njihovoj vezi uvijek naglašava podršku koju pružaju jedno drugome.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -