Petak, 20 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisSarajevo dobija prvi Ashley Furniture Homestore: Velika ekspanzija namještaja u regiji

Sarajevo dobija prvi Ashley Furniture Homestore: Velika ekspanzija namještaja u regiji

Otvorenje prvog salona u BiH

U oktobru ove godine, Sarajevo će postati domaćin prvog Ashley Furniture Homestore-a u regiji. Ovaj salon, koji se prostire na impresivnih 4.000m2, smješten je na adresi Rajlovačka cesta.

Renomirani brend namještaja

Ashley Furniture je najveći svjetski proizvođač namještaja, s prihodima preko 12 milijardi USD godišnje. Njihov dolazak predstavlja značajan trenutak za Sarajevo i cijelu regiju.

Jedinstveno iskustvo kupovine

Posjetitelji će imati priliku uživati u jedinstvenom iskustvu kupovine. Svaka posjeta salonu bit će prilika za istraživanje široke kolekcije proizvoda, uključujući vintage, boho i moderne elemente.

Fokus na korisničko iskustvo

Osoblje Ashley Furniture Store u Sarajevu obučeno je da pomogne kupcima u svaki koraku, od odabira do savjeta za uređivanje prostora. Ovaj pristup čini zadovoljstvo klijenata prioritetom.

Detalji otvaranja

Salonu će raditi svaki dan od 09:00 do 19:00 sati, nedjeljom od 10:00 do 18:00. Na dan otvaranja posjetitelji mogu očekivati ekskluzivne popuste i poklone za prve kupce.

Pratite nas na društvenim mrežama

Za više informacija o brendu i otvaranju, pratite Ashley Furniture Homestore na Instagramu, Facebooku i LinkedInu. Otkrijte zašto je ovaj salon najpoželjnija destinacija za opremanje doma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -