Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzKardi Bi dočekala treće dete usred razvodnih procedura

Kardi Bi dočekala treće dete usred razvodnih procedura

Novorođenče u porodici

Kardi Bi je nedavno dočekala svoje treće dete, djevojčicu. Ova sretna vijest dolazi više od mjesec dana nakon što je podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Ofseta. Par sada ima troje djece, uključujući njihovu šestogodišnju kćerku Kulture i dvogodišnjeg sina Vejva.

Trudnoća i razvod

Kardi je na Instagramu 12. septembra podijelila sretnu vijest uz fotografije iz bolnice. Izjavila je da je malena “najljepša mala stvar” i otkrila datum rođenja: “9/7/24.” Ovo je obelodanjeno samo nekoliko sati nakon što je Kardi podnijela zahtjev za razvod od Ofseta, objavljivanjem svog stomaka na društvenim mrežama.

Emotivna poruka

U emotivnoj objavi, Kardi je istaknula zahvalnost za podršku svojih pratilaca. Naglasila je da svaki završetak donosi novi početak i da je zahvalna što ima ljubav i podršku porodice. Njena poruka je bila inspirativna, pozivajući na borbu kroz životne izazove.

Pravni postupci

Kardi je zatražila primarno starateljstvo nad njihovom djecom i alimentaciju od Ofseta. U svojoj peticiji je navela “nepomirljive razlike” koje su dovele do raspada njihovog braka. Ova situacija je izazvala brojne reakcije među fanovima i medijima.

Prethodne krize u braku

Par je sklopio brak 2017. godine, ali su često prolazili kroz pauze i pomirenja. U 2018. su se razdvojili zbog glasina o prevari, ali su se ponovo pomirili. Njihova ljubavna priča bila je turbulentna, ali su često iskazivali međusobne emocije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -