Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzŠon Kombs kažnjen sa 100 miliona dolara zbog seksualnog napada

Šon Kombs kažnjen sa 100 miliona dolara zbog seksualnog napada

Presuda u slučaju Šona Kombsa

U šokantnom razvoju događaja, reper i biznismen Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, suočen je sa presudom od 100 miliona dolara. Ova odluka je donijeta u Mičigenu, gdje nije uspio da ospori optužbe za seksualni napad.

Optužbe protiv Kombsa

Optužba dolazi od Derika Li Kardelo-Smita, koji tvrdi da je Kombs drogirao i seksualno napao u 1997. godini. Incident se navodno dogodio na zabavi u Detroitu.

Prvostepena odluka suda

Presuda je izdata od strane sudije Okružnog suda okruga Lenavi. Kardelo-Smitu je pritom dodijeljena i privremena zabrana prilaska Kombsu.

Reakcija odbrane

Advokat Šona Kombsa, Mark Anjifilo, osudio je presudu, nazivajući Kardelo-Smita kriminogena te tvrdignući da je on seksualni predator.

Problemi s drugim optužbama

Kombs je ranije negirao više optužbi za seksualno nedolično ponašanje, osim što je priznao da je napao svoju bivšu djevojku, Kejsi Venturu. Ovaj incident je postao viralan nakon što je procurio videosnimak brutalnog napada.

Finansijske posljedice presude

Prema presudi, Kombs će morati platiti 10 miliona dolara mjesečno, počevši od 1. oktobra. Kombs se nije pojavio na virtuelnom saslušanju, što dodatno komplikuje njegovu situaciju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -