Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzBaka Prase otkriva razloge raskida i odgovara na kritike fanova

Baka Prase otkriva razloge raskida i odgovara na kritike fanova

Baka Prase se osvrnuo na raskid sa Anjom Bla

Popularni influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je odgovorio na kritike koje je primio od fanova. Početkom jula, on i njegova dugogodišnja devojka Anja Bla raskinuli su vezu, što je iznenadilo brojne obožavatelje. Njihova veza, koja je trajala nekoliko godina, delovala je stabilno i srećno.

Razlozi za raskid

Baka Prase je naveo da su karijera i lični razvoj bili ključni razlozi za raskid. „Želim da se posvetim sebi i svom životu“, izjavio je popularni jutjuber. Osvrnuo se također na važnost fokusa na trening i kvalitetan sadržaj. Njegova odluka je izazvala različite reakcije među obožavateljima.

Kritike zbog odgođenja klipa

Nedavno je Baka Prase najavio novi klip koji će objaviti 9. septembra. Međutim, zbog neplaniranih problema, izlazak klipa je odložen. Obožavatelji su izrazili nezadovoljstvo, tvrdeći da je ovo već drugi put da odlaže objave. U odgovoru, Baka je istakao da ne želi objaviti rad koji nije na njegovom nivou kvaliteta.

Emotivni trenutak i sjećanje na bivšu devojku

Uprkos proteklim mjesecima od raskida, Baka Prase je nedavno otkrio da još uvijek ima osećanja prema Anji. Sanjao je da je ona trudna sa nekim другим, što je izazvalo emotivnu reakciju. Ova situacija dodatno je potvrdila da njihova prošlost i dalje utiče na njegov život.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -