Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljePosjetite Chia Healthy Bar u Zagrebu za Zdrave Snackove i Obroke

Posjetite Chia Healthy Bar u Zagrebu za Zdrave Snackove i Obroke

Otkrijte Zdrave Slatkiše

Chia Healthy Bar u Zagrebu je savršena destinacija za ljubitelje zdrave hrane. Smješten na adresi Ulica Antuna Bauera 21, ovaj bar nudi raznovrsne zdrave užine. Njihove slastice su inovativne i ukusne, bez grižnje savjesti.

Raznovrsna Ponuda

U Chia Healthy Baru možete pronaći zdrave kuglice koje podsjećaju na klasične slastice, ali su pripremljene od prirodnih sastojaka. Orašasti plodovi, datulje i druge namirnice čine ih savršenim izborem za vašu užinu. Malina pločice su još jedan hit, napravljene od lješnjaka i slatke kreme od maline, bez dodatka šećera.

Cupcakese i Chia Obroci

Pored toga, u ponudi su i cupcakese s različitim ukusima, uključujući vaniliju, čokoladu i limunovu kremu. Ovi slatkiši donose savršen spoj hrskavosti i bogatstva okusa.

Najzdravija opcija je chia obrok, koji dolazi s svježim voćem i finim preljevima. Ovaj obrok je idealan za užinu u pokretu, pružajući energiju i zadovoljstvo.

Radno Vrijeme i Kontakt

Chia Healthy Bar radi od ponedjeljka do subote, od 8 do 18 sati. Posjetite ih i uživajte u zdravim snackovima i obrocima koje nude!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -