Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetDebata između Kamale Haris i Donalda Trampa: Hoće li se rukovati?

Debata između Kamale Haris i Donalda Trampa: Hoće li se rukovati?

Rukovanje koje je izazvalo pažnju

Tokom nedavne debate, jedno od ključnih pitanja bilo je hoće li se potpredsjednica Kamala Haris rukovati s bivšim predsjednikom Donaldom Trampom. Tim Kamale Haris nije bio voljan bila da komentira ovo pitanje prije debate, što je izazvalo dodatnu znatiželju.

Haris ide prema Trampu

U trenutku izbora, viši savjetnik potpredsjednice potvrdio je plan za rukovanje. Haris je odlučila prići Trampovom podijumu i prva pružiti ruku. Njen pristup je bio jasan, a Tramp je rado prihvatio stisak ruke.

Sadržajni dijalog

Kada su se sreli, Haris se predstavila i izašla s rečenicom: “Hajde da imamo dobru debatu.” Tramp je uzvratio: “Drago mi je da vas vidim. Zabavite se.” Ovaj trenutak bio je zapažen kao simbol predstojećeg takmičenja.

Prijašnje debate

Važno je napomenuti da tokom debate između Trampa i trenutnog predsjednika Džo Bajdena u junu nisu razmijenili stisak ruke. Iako su se pozdravili na početku, na kraju debate nisu imali međusobnu komunikaciju.

Ova situacija odražava dinamiku između političkih protivnika i otvorila je dodatna pitanja o protokolu i međuzavisnosti u američkoj politici.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -