Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAnđelka Stević Žugić podijelila sreću na Instagramu: Zaručeni sa tajnim vjenčanjem

Anđelka Stević Žugić podijelila sreću na Instagramu: Zaručeni sa tajnim vjenčanjem

Anđelka Stević Žugić objavila fotografiju sa Markom

Popularna pjevačica Anđelka Stević Žugić nedavno je na svom Instagram profilu podijelila emotivnu fotografiju sa svojim partnerom Markom. Na slici se grle, a u opis je stavila samo emotikon srca što sugerira na njihovu bliskost i ljubav.

Komentari pune pozitivne energije

Objava je izazvala pravu lavinu komentara od strane njenih pratioca. “Radujem se zbog nje, njenog novog početka”, jedan je od mnogobrojnih pozitivnih komentara. Pratitelji su pohvalili njihovu sreću i energiju koja izbija iz slike.

Tajno vjenčanje u Beogradu

Podsjećamo, Anđelka i Marko nedavno su organizovali tajno vjenčanje. Ceremonija je održana u restoranu u Beogradu, uz prisustvo samo najbližih prijatelja i porodice. Izvor blizak paru otkriva da Anđelka nije željela veliku svadbu kako bi izbjegla medije koji su pratili njihovu vezu od samog početka.

Obitelj Anđelke Stević Žugić

Anđelka je prije nekoliko mjeseci postala majka kćerke Čarne, koja nosi ime prema njenoj ulozi u seriji “Žene s Dedinja”. Ovo je prvo zajedničko dijete za Anđelku i Marka, dok ona iz prethodnog braka ima sina. U zanimljivom obratu, Marko je bio najbolji prijatelj njenog bivšeg muža.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -