Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuka Bojović poklonio novu Poršea fanici, izazvao podeljena mišljenja

Luka Bojović poklonio novu Poršea fanici, izazvao podeljena mišljenja

Popularni jutjuber poklanja luksuzni automobil

Luka Bojović, poznatiji kao Lux, poznati je jutjuber i influencer. Njegova karijera na društvenim mrežama zabilježila je nevjerovatan uspon. Zbog svog posvećenog rada, Luka je stekao veliki broj fanova na YouTubeu i drugim platformama.

Poklon za obožavateljku

U sklopu svoje nagradne igre, Luka je nedavno odlučio da pokloni novu Poršea Panameru, čime je oduševio svoje pratitelje. Ovaj automobil poklonio je devojci Janji, koja ga prati već vrlo dugo.

Reakcije publike

Dok su mnogi obožavatelji izrazili oduševljenje i zahvalnost, neki su iskazali sumnju o prikladnosti poklona. Kritičari smatraju da je luksuzni automobil prevelik poklon za mladu osobu. Mnogi su se zapitali da li bi bolja opcija bila manje vredna vozilo, uz dodatak novčane pomoći.

Ostvarena obećanja

Luka je tokom ranijeg nagradnog programa poklonio automobil marke Range Rover. Obavezao se da će nastaviti s nagradnim igrama, čime dodatno jača vezu s obožavateljima.

Njegova odluka da pokloni još jedan luksuzni automobil pokazuje njegovu velikodušnost, ali i izaziva različite reakcije. U svakom slučaju, Luka Bojović ostaje omiljena ličnost među svojim fanovima, nastavljajući ih inspirisati uspjehom i gestovima dobrote.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -