Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuka Jović i Sofija Milošević priredili nezaboravnu proslavu za sina Alekseja

Luka Jović i Sofija Milošević priredili nezaboravnu proslavu za sina Alekseja

Nezaboravna zabava za četvrti rođendan

Popularni fudbaler Luka Jović i njegovo izabranica Sofija Milošević priredili su spektakularnu zabavu povodom četvrtog rođendana svog sina Alekseja. Ova proslava obilježila je poseban trenutak u životu ponosnih roditelja.

Emotivne čestitke na društvenim mrežama

Sofija je prva objavila čestitku na Instagramu. Podijelila je niz fotografija i emotivnih poruka svom sinu. „Srećan rođendan ljubavi“, napisala je uz slike Alekseja.

Luka je takođe izrazio svoje osjećaje kroz društvene mreže. „Beskrajna ljubav. Srećan ti rođendan“, napisao je uz fotografije, naglašavajući koliko mu je tata važan.

Tematska dekoracija inspirisana fudbalom

Proslava je bila u znaku fudbalskog kluba Milan, za koji Luka trenutno nastupa. Dekoracija je uključivala plakate, balone i stolnjake u crveno-crnim tonovima.

Na torti sa šest spratova, fudbalski teren i lopte dominirali su dizajnom, dok je stoni fudbal dodatno obogatio atmosferu zabave.

Uključeni su i mlađi članovi porodice

Pored Alekseja, proslavi se pridružio i njihov mlađi sin Teodor. Njegov kutak bio je inspirisan motivima dinosaurusa, što je dodatno uveselilo sve prisutne.

Lukin sin David, iz prethodne veze, također je bio prisutan, zajedno sa svojom braćom, stvarajući zajedničke uspomene na ovog važnog dana.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -