Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportKosarkaVeliki turnir za osnovne i srednje škole: Prijavite se do 13. septembra!

Veliki turnir za osnovne i srednje škole: Prijavite se do 13. septembra!

Učešće više od 40 ekipa

Na predstojećem turniru učestvovaće više od 40 ekipa iz 20 osnovnih i srednjih škola. Takmičenja će se održati u pet različitih kategorija. Ove kategorije uključuju dječake do 9. razreda osnovne škole, do 2. razreda srednje škole i do 4. razreda srednje škole. Također, tu su i djevojčice do 9. razreda osnovne škole i do 4. razreda srednje škole.

Produžen rok za prijavu

Rok za prijavu ekipa je produžen do 13. septembra. Organizatori pozivaju sve osnovne i srednje škole, koje još nisu prijavile svoje ekipe, da to učine do kraja ove sedmice. Prijave se šalju putem e-maila na [email protected].

Besplatno učešće i nagrade

Svaka škola može prijaviti neograničen broj ekipa, a učešće je potpuno besplatno. Njihove najbolje ekipe će osvojiti nagrade koje su pripremili različiti sponzori, uključujući Gorenje, Raiffeisen Bank, GojiSan, Promo, Quickie, Sika i Bracom.

Pratite nas na društvenim mrežama

Organizatori također pozivaju sve zainteresovane za ovo takmičenje da prate Facebook i Instagram stranice. Na tim platformama biće objavljivane aktuelne informacije o turniru, uključujući rasporede, rezultate i fotografije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -