Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzDarko Dimitrov otkriva detalje o trećoj sezoni IDJShow-a

Darko Dimitrov otkriva detalje o trećoj sezoni IDJShow-a

Najava treće sezone IDJShow-a

Darko Dimitrov, jedan od coach-eva popularnog muzičkog takmičenja IDJShow, gostovao je na TV Nova. Tokom emisije “Među nama”, razgovarao je o predstojećoj trećoj sezoni, koja počinje 20. septembra u 21:30h.

Snažna konkurencija i talentovani kandidati

Ove godine, IDJCoach-evi će birati 36 takmičara iz više hiljada prijavljenih. Njihova borba ka finalu i glavnoj nagradi, IDJCoinu, započeće uskoro. Očekivanja su velika, a Darko je već prepoznao nekoliko kandidata koji će imati svijetlu karijeru.

Utisci s audicija i saradnja s kolegama

Darko je podijelio svoja razmišljanja o audicijama. “Prvi krug je težak, jer mnogo kandidata može proći nezapaženo”, rekao je. Dodao je i da očekuje najbolji “Top 12” do sada. Govoreći o saradnji s Reljom i Natašom, istakao je kako svi zajedno prepoznaju najtalentovanije učesnike.

IDJShow kao platforma za nove zvezde

Darko je posebno pohvalio produkciju IDJ-a, koja svake godine postaje sve bolja. Ovaj šou je jedinstven jer takmičari dobijaju nove kompozicije pisane isključivo za njih, što im daje značajnu prednost.

Ključ za muzički uspjeh

Prema Darkovim riječima, pravi ključ za uspjeh je energija i harizma kandidata. “Mi kao coach-evi radimo na tome da pomognemo kandidatima da oslobode svoju najbolju stranu”, dodao je on.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -