Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTamara Kalinic i Njena Skupocjena Dijamantska Narukvica: Kontroverza na Društvenim Mrežama

Tamara Kalinic i Njena Skupocjena Dijamantska Narukvica: Kontroverza na Društvenim Mrežama

Tamara Kalinic: Domaća Influencerka s Globalnim Uticajem

Tamari Kalinic, poznatoj influenserki, se pridaje velika pažnja. Iako živi u inostranstvu, ne skriva svoje balkansko poreklo. Kao jedna od najplaćenijih influenserki, redovno dijeli sadržaj koji izaziva pažnju.

Skupocjeni Modni Detalji i Dijamantska Narukvica

Tamara često pokazuje svoje luksuzne komade, a jedan od njih, dijamantska “tenis narukvica”, postao je predmet rasprave na TikToku. Ova narukvica, sa dijamantima u obliku kruške, izazvala je različite komentare korisnika.

Vrednost i Kvalitet: Da li je Narukvica Lažna?

Korisnici društvenih mreža analizirali su vrijednost njenog nakita. Procijenjeno je da dijamant na narukvici ima 1 karat, čija cijena varira od 2.000 do 16.000 dolara. Ova informacija izazvala je sumnju kod nekih pratitelja, koji su tvrdili da je narukvica “lažna” i da se može naći na Aliekspresu.

Reakcije i Odbrane

Dok su neki komentatori napadali Tamaru, drugi su je branili, tvrdeći da ne kupuje kopije s Aliekspresa. Osim toga, njena kolekcija luksuznog nakita i satova naglašava njen stil, koji nikada nije uključivao fejk komade.

Zaključak

Iako Tamara nije komentarisala ovu situaciju, jasno je da njen status u modnom svijetu ostaje neupitan. Njena ljubav prema skupiću uvijek će privlačiti pažnju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -