Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSijena Miler oduševila Veneciju sa mladićem Olijem Grinom

Sijena Miler oduševila Veneciju sa mladićem Olijem Grinom

Filmski festival u Veneciji

81. Filmski festival u Veneciji okupio je brojne poznate ličnosti od 28. avgusta do 7. septembra. Iako je završio, događaj i dalje privlači pažnju medija i fanova.

Crveni tepih i glamur

Ovaj festival nije samo o filmovima; on je prilika za poznate ličnosti da pokažu svoje elegantne modne izbor. Među njima se isticala i naša influenserka Tamara Kalinić, koja je bila jedan od glavnih atrakcija.

Sijena Miler s Olijem Grinom

Jedna od najzapaženijih pojava bila je popularna glumica Sijena Miler. Pojavila se sa svojim dečkom Olijem Grinom, koji je 15 godina mlađi od nje. Njihove fotografije brzo su postale viralne na društvenim mrežama.

Elegantni stajling

Sijena je blistala u crnoj „Armani“ haljini s dubokim dekolteom. Haljinu je kombinovala s crnim sandalama na visoku potpeticu i srebrnom ogrlicom. Olij je, s druge strane, bio u prevelikoj bijeloj košulji, tamnoplavim pantalonama i kožnim čizmama.

Veza koja traje

Sijena i Oli su zajedno od 2021. godine. Upoznali su se na zabavi za Noć veštica. Iako je glumica prvo sumnjala u njihovu vezu, ubrzo su postali srećni partnerski par.

Porodična sreća

Prošle godine su postali roditelji malene ćerke, što je Sijenino drugo dete. Prvo je dobila iz veze s glumcem Tomom Staridžom. Njihova sreća i ljubav očigledno ne poznaju granice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -