Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSofija Milošević i Luka Jović proslavili rođendan sina Alekseja

Sofija Milošević i Luka Jović proslavili rođendan sina Alekseja

Emotivne poruke za poseban dan

Naš reprezentativac Luka Jović i njegova verenica Sofija Milošević obeležili su važan datum za svoju porodicu. Njihov stariji sin Aleksej napunio je četiri godine, a povodom ovog posebnog dana, oboje su na društvenim mrežama podelili emotivne poruke.

Sofijin uspeh na društvenim mrežama

Sofija privlači pažnju na Instagramu sa skoro 600 hiljada pratilaca. Njena lepota, stil i istančan ukus za modu inspiracija su mnogima. Međutim, javnost je takođe radoznala o njenom privatnom životu.

Pripreme za venčanje

Troječlana porodica, koja pored Alekseja ima i mlađeg sina Teodora, priprema grandiozno venčanje. Sofija je uložila mnogo truda u planiranje ovog slavlja, koje će se održati u dve zemlje.

Luka takođe čestita rođendan

Osim Sofije, i Luka je čestitao svom sinu rođendan. Na društvenim mrežama je objavio snimak Alekseja dok šutira lopte u gol. U opisu videa istakao je koliko mu je sin važan.

“Beskrajna ljubav. Svaki dan s tobom je poseban,” napisao je Jović, izražavajući svoju emotivnu vezu sa sinom.

Obitelj i prijatelji slave zajedno

Na Aleksejev četvrti rođendan, čestitke su stizale od strane porodice, prijatelja i fanova. Često se postavlja pitanje na koga deca više liče, a nedavna Sofijina objava iz detinjstva samo je pojačala ovu zanimljivost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -