Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzBarbie Ferreira se Transformiše za Holivud: Gubitak Kilograma za Novu Karijeru

Barbie Ferreira se Transformiše za Holivud: Gubitak Kilograma za Novu Karijeru

Nova Uloga u Holivudu

Barbie Ferreira, poznata po ulozi tinejdžerke Kat u popularnoj seriji “Euphoria”, odlučila je promijeniti svoj izgled. Nakon što je napustila seriju, prilike u industriji su se smanjile. Ferreira je, svjesna vlastitih ambicija, odlučila smršaviti kako bi revitalizovala svoju karijeru.

Potrebna Promjena za Uloge

Izvor blizak glumici otkrio je da je Barbie shvatila kako je potrebna promjena da bi održala dugovječnost u holivudskoj industriji. “Kako biste dobili uloge u Hollywoodu, morate izgledati određeno,” rekao je izvor. Ovaj proces transformacije trebao bi joj omogućiti da ponovo zablista na velikom platnu.

Ambicije za Novi Početak

Ferreira ima snažnu želju za uspjehom i odlučna je ispuniti svoje snove. “Ona želi imati mogućnost igrati seksi uloge i učinit će sve što je potrebno da u tome uspije,” dodao je izvor. Strast prema glumi očigledno ju je motivisala da krene na ovaj izazov.

Vraćanje na Veliko Platno

Nakon što je napustila “Euphoria” nakon druge sezone, Barbie je najavila da će igrati u novoj romantičnoj komediji “Mile End Kicks”. Ova prilika predstavlja novi početak za glumicu koja se trudi da se vrati na vrh.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -