Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPoznati parovi koji su ostali prijatelji nakon raskida

Poznati parovi koji su ostali prijatelji nakon raskida

U fokusu javnosti: Privatni životi poznatih ličnosti

Privatni životi poznatih osoba često su tema medijskih spekulacija. Njihovi emotivni odnosi i raskidi uvijek privlače pažnju javnosti. Dok neki otvoreno pričaju o svojim ljubavnim vezama, drugi nastoje zadržati svoju privatnost.

MC Stojan i Zorana Mićanović

MC Stojan i Zorana Mićanović su vrlo brzo postali tema medija. Iako su imali kratku, ali strastvenu vezu, par je prekinuo sredinom juna. Ipak, njihovi putevi su se ponovo sreli u Budvi, gdje su uživali u zajedničkom vremenu.

Darko Lazić i Ana Sević

Darko Lazić i Ana Sević, jedan od omiljenih parova na estradi, nakon razvoda su ostali bliski. Njihova komunikacija, posebno u vezi sa vaspitanjem ćerke Lorene, uspješna je i prijateljska. Ana se čak pojavila na Darkovom drugom venčanju, čime su pokazali uzajamnu podršku.

Mahrina i Henny

Popularna pevačica Mahrina i Henny raskinuli su početkom 2022. godine. Iako su se razdvojili, njihovo prijateljstvo ostalo je netaknuto. Često su zajedno nastupali i učestvovali na gradskim događanjima, potvrđujući da su ostali u prijateljskim odnosima.

Rada Manojlović i Milan Stanković

Rada Manojlović i Milan Stanković bili su par od 2008. do 2013. godine. I nakon raskida, ostali su u kontaktu i podijelili su podršku jedno drugome, čak i na društvenim mrežama.

Sale Tropiko i Jovana Pajić

Sale Tropiko i Jovana Pajić nisu u braku već dvije godine, ali održavaju dobar odnos. Njihov razvod prošao je bez skandala, a starateljstvo nad ćerkama su podijelili ravnomjerno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -