Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzRebeka Lus: Izgubljena u skandalu, pronašla mir u Norveškoj

Rebeka Lus: Izgubljena u skandalu, pronašla mir u Norveškoj

Skandal koji je šokirao svijet

Nakon objavljivanja Netflixovog dokumentarca “Bekam”, pažnja se ponovo okrenula prema Rebeki Lus. Ona je nekada bila najomraženija žena Velike Britanije. Sredinom 2004. godine, izazvala je jedan od najvećih medijskih skandala priznajući aferu sa fudbalerom Dejvidom Bekamom.

Detalfini i posljedice afere

Rebeka je priznanjem u tabloidima, kao što je News Of The World, šokirala javnost. Njen izraz lica i kopije eksplicitnih poruka dodatno su povrijedile reputaciju Bekama, koji je tada bio poznat kao uzoran suprug i otac. Mnogi su smatrali da je ona samo htjela profitirati od njegove slave.

Suočavanje sa teškim vremenima

Viktorija Bekam, osramoćena, povukla se s djecom u Ujedinjeno Kraljevstvo, a kasnije su se preselili u Ameriku. Ona priznaje da je to bio jedan od najtežih perioda u njenom životu. “Ponekad se činilo da smo mi protiv svih,” otkrila je Viktorija, dodajući da im je to bila noćna mora.

Miran život u Norveškoj

Danas, o Rebekinom životu malo se zna. Ona izbjegava medijsku pažnju i živi mirnim životom u Norveškoj, gdje radi kao instruktorka joge. Čini se da je ostavila burnu prošlost iza sebe i uživa u životu sa svojim mužem i djecom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -