Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportOstali sportoviDrama u ringu: Pejić nokautiran, ali pobjeda pripada Psihopati

Drama u ringu: Pejić nokautiran, ali pobjeda pripada Psihopati

Uzbudljiv meč u Puli

Sinoć su u Puli, u okviru FNC-ovog realityja “Fight of Nations”, napetosti između “Nitro” i “Psihopate” došle do kulminacije. Filip Pejić i Vaso Bakočević konačno su se suočili u ringu.

Nedozvoljeni udarac promijenio ishod

Meč je trajao nešto više od tri minute kada je Pejić oborio Bakočevića udarcem “middle kick”. Nažalost, uslijedio je nokaut nakon nedozvoljenog udarca u glavu. Sudije su potvrdile da je udarac bio nelegalan, čime je Pejić izgubio pobjedu.

Protesti i službena odluka

Nakon kontroverznog trenutka, Bakočević je dobio pobjedu, ali je demonstrirao veličinu odbijajući da podiže ruku slavljenički. Umjesto toga, prišao je Pejiću i uručio mu pobjednički pehar.

Bakočević o incidentu

Vaso je istakao: “Zamislite da ja dođem kući i kažem djeci da sam pobijedio, a onda im pustim snimku.” Njegova gesta pokazuje koliko je sportaš s klasom. “Pejić je zasluženo pobijedio nokautom”, dodao je Bakočević.

Nastavak rivalstva

Ovaj meč podcrtao je dugogodišnje rivalstvo njih dvojice. Iako je ovog puta pobjeda pripala popularnom Psihopati, drama koja se odvijala u ringu ostavila je snažan dojam na publiku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -