Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometDanijel Hrman: Od nogometa do uspješnog biznisa s kamionima

Danijel Hrman: Od nogometa do uspješnog biznisa s kamionima

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske, Danijel Hrman (49), udaljio se od nogometnih stadiona u potrazi za novim izazovima. Umjesto nogometa, njegov život sada čine kamioni i vlastita kompanija koju je osnovao.

Karijera i uspjeh u biznisu

Rođeni Varaždinac, Hrman je igrao za renomirane klubove kao što su Dinamo i Hajduk. On je bio jedan od rijetkih koji je odigrao četiri utakmice za reprezentaciju Hrvatske. Karijeru je završio 2008. godine u matičnom klubu, Varteksu.

Povlačenje iz nogometa

Nakon završetka karijere, Hrman se rijetko vraća nogometu. U izjavi za Večernji list, rekao je da ne ide na utakmice često. “Posvetio sam se privatnom biznisu. Imam četiri kamiona i prevozimo otpadne gume,” otkriva Hrman.

Strast prema vožnji kamiona

Hrman često sjeda za volan i vozi kamion, posebno kada su njegovi zaposlenici na godišnjem odmoru. Posao je, prema njegovim riječima, dobro organiziran i uspješan. “Naslijedio sam ga od oca koji je pretrpio moždani udar,” objašnjava.

Nostalgija za nogometom

Iako se povukao, Hrman ponekad uživa u gledanju nogometa. Nedavno je prisustvovao utakmici Varteksa protiv Poleta iz Svetog Martina, gdje su tribine bile pune. “Nedostaje mi nogomet,” ističe nekadašnji defanzivac.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -