Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJesen 2024: Očekujte Zapanjujuće Beauty Trendove

Jesen 2024: Očekujte Zapanjujuće Beauty Trendove

Nova sezona, novi trendovi

Iako je ljeto završeno, pravi beauty uzbudljivi trenuci tek počinju. Ova jesen donosi nam nove i privlačne lookove koji će zasigurno oduševiti ljubitelje mode i ljepote.

Duge i dramatične trepavice

Jedan od najistaknutijih trendova jeseni 2024. su duge i lepršave lutkaste trepavice. Ovaj trend dominira modnim pistama i može se postići uz pomoć kvalitetne maskare, čak i bez veštačkih trepavica.

Metalik ajlajner za hrabre

Ove sezone, ajlajner postaje metalik. Umjesto klasičnog crnog, birajte sjajne hromatske i metalne nijanse. Od čelične sive do živopisnih boja poput zelene i plave, ovakvi detalji donose glamur vašem izgledu.

„Dečak“ rumenilo za svježinu

Jedan od zabavnih trendova koji se pojavljuje je „dečak“ rumenilo. Ovo rumenilo, poznato po svojoj igri sa bojama, preplavljuje donje obraze, donoseći dašak mladalačke svježine.

Crvene usne – bezvremenski hit

Crvene usne nikad ne izlaze iz mode. Ove jeseni, fokusirajte se na bogate nijanse, uključujući klasičnu crvenu i dublje tonove poput brusnice i vinove boje, koje će vašem izgledu dati sofisticiranost.

Subtilni mačji ajlajner

Mačji ajlajner se vraća, ali s novim, suptilnijim nijansama. Ovi nežni „flickovi“ na uglovima očiju stvaraju sofisticirani završetak koji se savršeno uklapa s bogatim trepavicama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -