Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPrinc Vilijam planira budućnost monarhije bez Saseksovih

Princ Vilijam planira budućnost monarhije bez Saseksovih

Otuđenje među braćom

Princ Vilijam već razmatra svoju buduću vladavinu i njen uticaj na brata Harija i njegovu suprugu Megan Markl. Odnos između ova dva brata postaje sve napetiji, a sukob traje već nekoliko godina.

Harijevi memoari kao okidač

Jedan od ključnih trenutaka u ovoj svađi bio je objavljivanje Harijevih memoara “Spare”. U tim knjigama, Hari je tvrdio da ga je Vilijam fizički napao u Kensingtonskoj palači. Ove optužbe dodatno su zakomplikovale njihov odnos.

Kraljevski život daleko od monarhije

Princ Hari i Megan Markl napustili su svoje kraljevske dužnosti prije skoro četiri godine. Trenutno žive u Kaliforniji, daleko od kraljevskih obaveza, fokusirajući se na druge projekte.

Vilijamov plan za budućnost

Izvor blizak Vilijamu navodi da prestolonasljednik nema namjeru da promijeni svoj stav prema Saseksovim. Kada postane kralj, smatra da bi njihovo vraćanje u kraljevsku porodicu bio loš potez. Također, Vilijam sumnja u mogućnost buduće saradnje s njima.

Nedavna komemoracija

Posljednji susret Vilijama i Harija desio se na komemoraciji njihovog ujaka. Iz medijskih izvora saznajemo da su obojica stajala “leđa uz leđa”, bez ikakvog razgovora.

Ovaj događaj pokazuje koliko je njihov odnos napet. Iako su bili u istoj prostoriji, očigledno je da ni dalje nisu spremni za pomirenje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -