Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTragična ljubavna priča Sandre Bulok: Od gubitka do emotivnog oproštaja

Tragična ljubavna priča Sandre Bulok: Od gubitka do emotivnog oproštaja

Popularnost i tragedija u privatnom životu

Američka glumica Sandra Bulok poznata je po svom talentu i šarmu, ali njen ljubavni život često je bio buran. Mediji su pratili njen život, otkrivajući tragedije koje su je pratile na tom putu.

Prva ljubav: Kijanu Rivs

Na početku karijere, Sandra je bila zaljubljena u svog kolegu Kijanu Rivsa. Njihova hemija u filmu “Brzina” 1994. godine bila je očigledna, ali nijedno od njih dvoje nije priznalo svoja osjećanja. Kijanu je kasnije izjavio da nije znao za njene emocije, ali je istakao koliko je Sandra divna osoba.

Brak s Džesijem Džejmsom

Sandrin brak s voditeljem Džesijem Džejmsom započeo je 2005. godine, ali završio se 2010. u skandalu. Brojne prevare Džesija šokirale su Holivud, a njegov nedostatak pokajanja dodatno je povrijedio Sandru. Iako je teško podnijela ovu situaciju, pronašla je utehu u sinu Luiju, kojeg je usvojila u tom periodu.

Usvajanje ćerke i nova ljubav

Godine 2015. Sandra je usvojila ćerku Lejlu i započela vezu s fotografom Brajanom Rendalom. Njihova romansa bila je tajna, ali su se često pojavljivali zajedno na javnim događajima.

Tragični gubitak i emotivni oproštaj

U martu 2022. godine, Sandra se povukla s pozornice, želeći više vremena provesti s porodicom. Njen partner Brajan Rendal preminuo je 5. avgusta 2023. godine nakon borbe s ALS-om. Sandra je u decembru 2023. emotivno se oprostila od njega rasipajući njegov pepeo na reki Snejk u Džekson Holu, uz dirljive poruke.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -