Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzMadona u vezi sa 38 godina mlađim fudbalerom: Insajder otkriva stroga pravila

Madona u vezi sa 38 godina mlađim fudbalerom: Insajder otkriva stroga pravila

Američka pevačica Madona ponovo je u centru pažnje zbog svoje nove veze. Ovaj put, ljubavni partner joj je fudbaler Akim Moris, koji je čak 38 godina mlađi od nje. Njihova romansa nedavno je postala predmet spekulacija kada su uhvaćeni zajedno u Veneciji.

Posvećenost i pravila u vezi

Prema izvorima bliskim paru, Madona je postavila stroga pravila za svog mladog dečka. Insajder navodi da je Akim “zagrejan” za vezu i da je pristao na njene uslove. “Madona je veoma stroga,” dodaje izvor. “On živi s njom, ali to ne znači da ima privilegije kada je u pitanju krevet.”

Čudne situacije u vezi

Naime, kada Madona radi, Akim mora napustiti krevet. Također, zabranjuje mu gledanje sporta i televizije dok provode vrijeme zajedno. Ove mjere jasno pokazuju koliko ona želi kontrolirati dinamiku njihove veze.

Romantični počeci

Akim i Madona prvi put su se sreli 2022. godine na snimanju za magazin “Paper”. Tema njihovog fotografisanja bila je “divlji noćni izlazak u Njujorku.” Tada se nije naslućivalo da će njihova saradnja rezultirati romantičnom vezom.

Ova veza ponovo je otvorila pitanja o privatnom životu poznate pevačice, koja nikad ne prestaje šokirati javnost svojim izborima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -