Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAdel Odbila Ponudu od 200 Miliona Dolara za Privatni Život

Adel Odbila Ponudu od 200 Miliona Dolara za Privatni Život

Odustajanje od Javnih Nastupa

Popularna pevačica Adel nedavno je šokirala javnost odlukom da se povuče sa javne scene. Tokom koncerta u Minhenu, otkrila je planove za dugu “pauzu” nakon završetka turneje u Las Vegasu, koja se očekuje u novembru.

Prioriteti Na Prvom Mjestu

Na emotivnom nastupu, Adel je istakla važnost porodičnog života, govoreći: “Provela sam poslednjih sedam godina gradeći novi život za sebe, i želim da ga živim.” Pevačica je dodala da planira dugotrajnu pauzu i da možda neće ponovno stati na scenu veoma dugo.

Vrtoglava Ponuda Odbijena

Vijest o povlačenju dodatno je šokirala kada je otkriveno da je pevačica odbila ponudu vrijednu 200 miliona dolara. Izvori tvrde da je ponuda uključivala niz nastupa u kazinu u Makau, sličnih onima koje je imala u Las Vegasu pod nazivom “Vikendi sa Adel”.

Fokus na Porodicu

Iako je ponuda bila izdašna, Adel je izbor dala porodici. “Bilo je mnogo ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi da bude kod kuće sa svojim detetom”, navodi izvor. Kineski agent je bio spreman da pruži velike iznose, ali ona se odlučila za svoju porodicu i sebe.

Privatan Život i Ljubavne Spekulacije

Adele je prošlih godina imala turbulentne trenutke, uključujući razvod od Simona Koneckog 2019. godine. Od 2021. je u vezi sa sportskim agentom Ričom Paulom. Status njihove veze ostaje nejasan, i postoje spekulacije o mogućem veridbi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -