Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzEpl Martin inspirisala Gvinet Paltrou za povratak na filmsko platno

Epl Martin inspirisala Gvinet Paltrou za povratak na filmsko platno

Gvinet Paltrou se vraća zahvaljujući ćerki

Holivudska glumica Gvinet Paltrou, poznata po ulozi u „Iron Manu“, pravi je uzor povratka u svijet filma. Njena 20-ogodišnja ćerka Epl Martin stajala je iza ovog važnog koraka, koji je uslijedio nakon petogodišnje pauze.

Timoti Šalame kao glavna inspiracija

Epl Martin je godinama zaljubljena u mladog holivudskog glumca Timotija Šalamea, koji će glumiti uz svoju mamu u predstojećem filmu „Marty Supreme“. Kako prenosi „Daily Mail“, čim je Gvinet prihvatila ulogu, Epl je bila oduševljena.

O povratku na filmsko platno

Gvinet se poslednji put pojavila u „Osvetnicima: Kraj igre“ iz 2019. godine. Mnogi su se pitali hoće li se vratiti glumi. Iako je isticala fokus na svoju kompaniju Goop, čini se da je Epl njen glavni motivator za povratak.

Zajednički trenuci na setu

Epl planira provoditi vrijeme na setu sa svojom mamom. Ova bliska veza između majke i ćerke dodatno je učvrstila njihov odnos. Epl, koja postaje sve prepoznatljivija u modnom svijetu, očigledno je ponosna na svoje porijeklo.

Gvinetine ranije izjave o glumi

U prethodnim intervjuima, Gvinet je naglašavala koliko joj je teško posvetiti se glumi uz sve obaveze. Međutim, nagovijestila je da bi je samo Robert Dauni Džunior mogao ponovo privući na veliki ekran.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -