Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzKejti Peri i Orlando Blum: Kako su prevazišli izazove u svojoj vezi

Kejti Peri i Orlando Blum: Kako su prevazišli izazove u svojoj vezi

Prvi koraci i izazovi

Kejti Peri i Orlando Blum su prešli kroz mnoge izazove tokom svoje dugogodišnje veze. Tokom 2016. godine, započeli su svoju ljubavnu priču, koja je uključivala i kratak raskid. No, nakon turbulentnih trenutaka, pronašli su svoj put ka sreći.

Veridba i sretni trenuci

Veridbu su proslavili 2019. godine, a od tada važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova. U podcastu „Call Her Daddy“ Kejti se prisjetila zašto njihova veza nije odmah bila savršena. „Bila sam u trenutku kada sam istraživala druge opcije,“ rekla je.

Osnaživanje kroz samoću

Kejti je objasnila kako je Orlando proveo nedelju dana osamljen, želeći da preoblikuje svoje loše navike. Taj je proces bio ključan za njihov odnos. „To je promenilo moj život,“ priznala je Kejti.

Terapija i rast

Tokom njihovog razdvajanja, oboje su učili i radili na sebi. Iako su komunicirali, Kejti je zabeležila kako su oboje radili na prebolijevanju starih obrazaca ponašanja. Njihova ljubav je obnovljena u februaru 2018, a Kejti je otkrila da očekuju prvo dijete u martu 2020.

Aktuelni trenuci i terapija za parove

Sada, i dalje snažno povezani, priznali su da pohađaju terapiju za parove. Kejti je istakla važnost rada na sebi i kako to doprinosi njihovom odnosu. „Nastavljamo raditi na našoj vezi,“ dodala je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -