Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTeodora Popovska prisjetila se svojih TikTok početaka i prve anksioznosti

Teodora Popovska prisjetila se svojih TikTok početaka i prve anksioznosti

Teodora Popovska i njeni počeci na TikToku

Poznata pevačica i tiktokerka Teodora Popovska nedavno je podijelila sjećanje na svoje prve korake na društvenim mrežama. Ova mlada umjetnica proslavila se kroz humoristične klipove i skečeve na TikToku.

Nova faza u karijeri

Teodora je uplovila u vezu s Reljom Torinom, jednim od osnivača grupa Generacija Zed. Ova veza je motivisala Popovsku da započne muzičku karijeru. Njihov duet postao je prepoznatljiv na domaćoj sceni.

Razlozi za kreativnost

Prije tačno pet godina, počela je snimati na TikToku. Teodora je otkrila da joj je to bila potreba za bijegom od anksioznosti koju je osjećala u osnovnoj školi. “Očajnički mi se nije išlo u školu, pa sam odlučila da svaki dan snimam videe”, izjavila je.

Uticaj TikToka na njen život

Tokom srednje škole, Teodora se preselila u Beograd. “Nastavila sam snimati kao prethodno, jer mi je to pomagalo da se nosim s problemima”, dodala je. Njen popularni serijal “ta likuša” bio je način da izrazi svoje osjećaje iz osnovne škole.

Poruka mladima

Na kraju, Teodora je studentima poželjela sreću u školi i naglasila važnost rada na onome što vole. “Srećan polazak u školu, radite ono što volite i samo lagano”, završila je ona.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -