Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisTesla se vraća u Berlin: IFA 2024 slavi stogodišnjicu sa najnovijim inovacijama

Tesla se vraća u Berlin: IFA 2024 slavi stogodišnjicu sa najnovijim inovacijama

Tesla nastavlja tradiciju na IFA sajmu

Kompanija Tesla se vraća u Berlin kako bi sudjelovala na prestižnom sajmu potrošačke elektronike, IFA 2024. Ovo godišnje događanje obilježava značajan jubilej – stotu godišnjicu održavanja sajma. Tesla, koja slavi svoju desetogodišnjicu poslovanja, ponovo će imati priliku da predstavi svoje najnovije proizvode.

Period izlaganja i prostor

IFA 2024 održava se od 6. do 10. septembra u hali 22 na Messe Berlin. Tesla će izlagati na štandu 204, gdje će posjetitelji imati priliku da vide raznovrsne inovacije i proizvode. Među njima su standardni frižideri, savremeni vinskih frižideri i moderno dizajnirane ploče za kuhanje sa ugrađenim aspiratorima.

Inovacije u ponudama

U skladu sa globalnom potražnjom, Tesla će predstaviti napredne klime uređaje, uključujući Virtuoso seriju. Ovi uređaji obećavaju moderni dizajn i vrhunske funkcije.

Tehnologije za ljubitelje televizije

Ljubitelji kvaliteta slike i zvuka uživat će u Tesla televizorima, koji koriste QLED, OLED i Mini LED tehnologije. Ove inovacije pružaju superiorne boje, kontrast i brzinu odziva.

Nova kategorija proizvoda

Na IFA sajmu, Tesla će također predstaviti nove male kućne aparate, uključujući pegla i fenove. Ovi proizvodi najavljuju Tesla ulazak u segment njege kose sa različitim modelima.

Očekuje se da će Tesla ponovo ostaviti značajan utisak na ovom poznatom sajmu, gdje će se pridružiti više od 2.000 izlagača iz cijelog svijeta. Posjetitelji će moći uživati u brojnim inovacijama i iznenađenjima. Vidimo se u Berlinu!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -