Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometBorac se priprema za Konferencijsku ligu bez ključnih igrača

Borac se priprema za Konferencijsku ligu bez ključnih igrača

Predstojeći izazovi za Borac

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke suočava se s izazovima u novoj sezoni Konferencijske lige. U grupi se nalaze jaki protivnici: LASK iz Austrije, APOEL i Omonija s Kipra, Shamrock iz Irske, Panathinaikos iz Grčke te Vikingur s Islanda.

Mladen Žižović sastavio spisak igrača

Trener Mladen Žižović prijavio je 29 igrača za evropska takmičenja. Na spisku, međutim, nedostaje dugogodišnji napadač Jovo Lukić. Također, tu je i izostanak Esmira Hasukića, novog pojačanja kluba, koji je imao nekoliko nastupa na početku sezone.

Detaljan spisak igrača

Na rosteru Borca nalaze se sljedeći golmani: Filip Manojlović, Damjan Šiškovski i Nikola Milićević.

U odbrani možemo vidjeti Zorana Kvržića, Sebastiana Herreru, Juricha Carolinu, Barta Meijersa, Nikolu Pejovića, Marka Vukčevića, Aleksandra Subića, Sava Šušića, Nika Datkovića i Jusufa Terzića.

Vezni red čine Srđan Grahovac, David Čavić, Enver Kulašin, David Vuković, Stojan Vranješ, Damir Hrelja, Nikola Srećković, Dino Skorup, Stefan Savić, Pavle Đajić, Aleks Pihler i Sandi Ogrinec, uz Bobana Nikolova.

Očekivanja i ambicije

Borac će težiti ostvarivanju dobrih rezultata protiv jakih protivnika. S obzirom na izostanak ključnih igrača, sigurni smo da će trener Žižović dati sve od sebe kako bi ekipa bila konkurentna na evropskoj sceni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -