Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeSelena Gomez s novom manikurom koja najavljuje dolazak jeseni

Selena Gomez s novom manikurom koja najavljuje dolazak jeseni

Uvertira za jesen: ‘Toffee nails’

Selena Gomez nedavno je privukla pažnju s novom manikurom koja sugerira da se ljeto bliži kraju. Ova nijansa, koja ne signalizira dolazak jeseni, idealna je za ovu prijelaznu sezonu. Popularni manikir Tom Bachik nazvao je ovu nijansu “toffee nails”, prema slastici slične boje.

Popularnost manikure među obožavateljima

Slavna manikura je postala hit u kozmetičkim salonima, a Gomez ju je prvi put pokazala na Filmskom festivalu u Tellurideu. Tamo je promovirala svoj novi film “Emilia Pérez”.

Detalji o nijansi

Tom Bachik je za izradu manikure koristio dva sloja Aprésove nijanse Be Still 408. Ova prigušena taupe smeđa boja odražava promjene godišnjeg doba, što ju čini savršenim izborom za ranu jesen.

Stilizacija s manikurom

Gomez je ovu nijansu sjajno kombinovala s elegantnim crnim pletenim topom i visokim trapericama. Chic sako na prugice te glomaznim zlatnim prstenjem dodatno su upotpunili njen look.

Neutralna nijansa za svaki stil

‘Toffee’ manikura dovoljno je neutralna da se može kombinovati sa raznim bojama i stilovima garderobe. Ova nijansa savršeno se uklapa u trendove prijelaza sa ljetnih na jesenske tonove.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -