Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSukob sestara Kardašijan zbog holivudskog zavodnika Majkla B. Džordana

Sukob sestara Kardašijan zbog holivudskog zavodnika Majkla B. Džordana

**

Rivalstvo za pažnju

Sestre Kardašijan, Kim i Kloi, ponovo su na udaru javnosti zbog navodnog sukoba. Razlog za napetosti između njih je holivudski zavodnik Majkl B. Džordan. Ova priča dolazi iz magazina Closer, koji je otkrio detalje o njihovoj borbi za pažnju poznatog glumca.

Flert i tajne veze

Prema insajderima, Kim i Kloi oduvek su smatrale Majkla totalnim frajerom. Obje su priznale da su im se dopadala nakon njegovog raskida sa Lori Harvi. Kim i Majkl su se družili na utakmici Lejkersa, a flert je nastavio kasnije tokom godine.

Kloina povreda i Kimina podrška

Kloi je takođe razvila prijateljstvo sa Majklom. Ona je otkrila da joj je poslao buket cveća za njen 40. rođendan, što je pokrenulo flert između njih. Kada je Kim saznala, bila je besna i tražila od Kloi da se povuče. Nakon sukoba, Kris, njihova majka, intervenisala je i podržala Kloi.

Nova poglavlja u ljubavi

Kloi je priznala da se osjeća povređeno zbog Kiminih postupaka. Iako je ranije bila oprezna u ljubavnom životu, sada se otvorila za mogućnost veze s Majklom. Kim je konačno shvatila važnost Kloine sreće i odlučila da joj omogući da istražuje njihov odnos.

Zaključak

Kako se situacija razvija, sestre Kardašijan možda će morati naći ravnotežu između ljubavi i porodice. Njihov sukob oko Majkla B. Džordana svaki dan postaje sve intrigantniji za medije i obožavaoce.

**

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -