Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetSkandal u Italiji: Ministra Sangiuliana proganja kontroverza zbog influenserice

Skandal u Italiji: Ministra Sangiuliana proganja kontroverza zbog influenserice

Emocionalno izvinjenje ministra Sangiuliana

U dramatičnom intervjuu, ministar kulture Italije, Gennaro Sangiuliano, otvoreno je priznao svoje greške. Tokom razgovora, suzama je objasnio poteze koje je preduzeo u vezi s influensericom Mariom Rosarijom Boccia.

Ponuda koju je odbila premijerka Meloni

Sangiuliano je premijerki Giorgiji Meloni preporučio svoju ostavku kako bi zaštitio njen ugled. Međutim, Meloni je to odbila, prema riječima ministra.

Skandal sa influensericom

Skandal je izbio nakon što je Boccia, koja ima više od 60.000 pratilaca na Instagramu, najavila da je postala savjetnica ministra. Ministarstvo kulture odmah je negiralo ovu informaciju.

Dokazi o povezanosti

Međutim, Boccia je brzo objavila fotografije i video snimke sa službenih putovanja, u kojima je pratila Sangiulanija. Oženjeni ministar je priznao da je prvobitno nudio Boccii ulogu, ali je kasnije odustao zbog potencijalnog sukoba interesa.

Odgovornost i izvinjenje

Sangiuliano je naglasio da nije koristio javna sredstva za svoja putovanja i da Boccia nije imala pristup povjerljivim informacijama. Uz suze, izvinio se svojoj supruzi i premijerki Meloni zbog sramote koju je izazvao.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -