Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzInfluencerka Ana i fudbaler Peđa Rajković postali roditelji devojčice Nore

Influencerka Ana i fudbaler Peđa Rajković postali roditelji devojčice Nore

Novi član porodice Rajković

Porodica Rajković dočekala je novu sreću. Influencerka Ana i njen suprug, fudbaler Predrag Rajković, postali su roditelji devojčice. Novorođenče, koje nosi ime Nora, rođeno je nešto pre ponoći.

Emotivna objava na Instagramu

Ana je preko svog Instagram profila, koji prati više od 200 hiljada ljudi, podijelila emotivnu sliku. U opisu je otkrila da su ona i Peđa konačno poželjeli dobrodošlicu svojoj ćerkici.

Porodica postaje bogatija

Ovaj popularni par, koji je nedavno proslavio šestu godišnjicu braka, već ima dva sina. Relja i Tadija su postali stariji braća maloj Nori. Ana je oduvijek željela djevojčicu, a njen san je konačno postao stvarnost.

Pripreme i iščekivanje

U posljednjim mjesecima, porodica je s nestrpljenjem očekivala dolazak prinove. Ana je također podijelila pripreme za sobu koja je namijenjena mezimici.

Ponosni tata u akciji

Ana se proteklih dana povukla sa društvenih mreža, što je dovelo do spekulacija o porođaju. Međutim, sinoćnjom objavom demantovala je te tvrdnje. Peđa je, uprkos obavezama, prisustvovao porođaju i s ponosom se fotografisao sa ćerkicom.

Značenje imena Nora

Nora je ime koje postaje sve popularnije. To je skraćenica od imena Eleonora ili Norberta, što u prevodu znači „sjaj sa severa“.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -