Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeRachel Weisz blista na Filmskom festivalu u Veneciji: Tajne njene ljepote

Rachel Weisz blista na Filmskom festivalu u Veneciji: Tajne njene ljepote

Rachel Weisz i njena glamurozna pojava

Rachel Weisz, poznata britanska glumica, privukla je pažnju na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji. Na premijeri novog filma njenog supruga Daniela Craiga, Rachel je zablistala u tamnoplavoj toaleti modne kuće Versace.

Izgled bez botoxa

Unatoč svojim 54 godine, Weisz izgleda gotovo jednako dobro kao na početku karijere. Glumica smatra da je botox alat koji bi trebao biti zabranjen u njenoj branši. “U glumi je najvažnija ekspresija”, izjavila je nedavno.

Tajne njege kože

Rachel ističe da se kloni sunca. Njen ultimativni trik za lijep ten je nošenje šešira sa širokim obodom na sunčanim danima. Osim toga, često koristi nizu neinvazivnih tretmana, poput Triple Crown Facial i Vita Light.

Kozmetički proizvodi koje koristi

Prije svake javne pojave, Weisz nanosi masku Gold Eye Recovery Masks brenda Chantecaille. Također, svakodnevno koristi Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer SPF 15 i Dior Skinflash Radiance Booster Pen za područje oko očiju.

Omiljeni parfemi

Kada je u pitanju parfemska kolekcija, ističu se Burberry London, Chanel Cristalle, Benefit Maybe Baby i Bvglari Jasmin Noir. Rachel Weisz nastavlja inspirirati mnoge svojom prirodnom ljepotom i njegovanim izgledom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -