Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzUki Q se vraća starim ljubavima: Nova tetovaža i crna kosa

Uki Q se vraća starim ljubavima: Nova tetovaža i crna kosa

Popularnost i inovacije influenserke Uki Q

Una Kablar, poznatija kao Uki Q, ponovo iznenađuje svoje pratioce. Ova popularna influenserka odlučila je da doda tri nove tetovaže na svoje tijelo. Na društvenim mrežama, Uki je poznata po svom intenzivnom prisustvu i duševnim promjenama koje dijeli sa svojim pratiocima.

Nova kolekcija tetovaža

Uki Q je podijelila svoje uzbuđenje na Instagramu. Na ramenu je istetovirala crvene linije, koje podsjećaju na vene. Također, na ruci se nalazi natpis „Terror“ u istoj boji. „Bože, ja već zakazala sledeći termin, sad je gotovo, vraća se stara Una“, napisala je u opisu fotografije.

Dodatne promjene u izgledu

Osim ovih dviju tetovaža, Uki je dodala i sliku ose u crnoj boji, također na ruci. Ove promjene nisu nikoga iznenadile, s obzirom na to da su njeni fanovi navikli na dramatične transformacije. Pre samo mjesec dana, influenserka je promijenila boju kose iz braon s crvenim pramenovima u crnu.

Reakcije fanova

Nova boja kose dodatno je naglasila njenu dugu kosu i potpuno promijenila njen izgled. Komentari ispod objava pokazuju pozitivne reakcije fanova. Neki su je čak uporedili sa likovima iz serije „Porodica Adams“. Uki Q nastavila je pružati sadržaj koji privlači pažnju i održava vezu sa svojom publikom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -